Ο ΩΡΩΠΙΩΤΗΣ ΜΑΚΗΣ ΜΙΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ

mitas_korakaki

Οι πρωταθλητές της σκοποβολής Άννα Κορακάκη και ο Ωρωπιώτης Μάκης Μίτας θα είναι οι Σημαιοφόροι της Ελληνικής ομάδας, το βράδυ του Σαββάτου 25/6 στην Τελετή Έναρξης των Μεσογειακών Αγώνων στο Οράν της Αλγερίας .

Η επιλογή των δύο αθλητών έγινε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Η Άννα Κορακάκη έχει κατακτήσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο ενώ ο Μάκης Μίτας κατέκτησε πρόσφατα ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα σκοποβολής.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος δήλωσε για τους Σημαιοφόρους: «Οι δύο πρωταθλητές μας αποτελούν εξαιρετική επιλογή καθώς είναι σπουδαίοι, τόσο ως χαρακτήρες, όσο και ως αθλητές. Θα μεταφέρουν την Σημαία της Ελλάδας με υπερηφάνεια και πιστεύω ότι όλοι θα τους καμαρώσουμε με μεγάλη χαρά. Kαλή επιτυχία στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν».

Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από 177 αθλητές και αθλήτριες έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο Οράν, τακτοποιήθηκε στο Μεσογειακό Χωριό και ήδη οι αθλητές ετοιμάζονται για τους αγώνες τους.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης δήλωσε: «Είμαστε όλοι περήφανοι με την πρόοδο και τις διακρίσεις του Μάκη Μίτα. Είναι το δικό μας παιδί και μαζί με την Άννα Κορακάκη θα σηκώσουν ψηλά τη γαλανόλευκη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές της ελληνικής ομάδας στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν».

https://www.facebook.com/oropos.gov.gr

Aπό το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ωρωπού