Συνάντηση Δημάρχων με τον Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοϊδη για τα διόδια

Οι τρεις Δήμαρχοι ανέφεραν λεπτομερώς στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων τα προβλήματα που θα προκύψουν, στους Δήμους Κηφισιάς, Διονύσου και Ωρωπού, από τη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση των νέων σταθμών διοδίων σε Βαρυμπόμπη και ?γιο Στέφανο και με τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων.

Ο υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεσμεύθηκε ότι δεν θα προχωρήσει σε καμία ενέργεια και αποδέχθηκε την πρόταση να επισκεφθεί ο ίδιος προσωπικά τους τρεις Δήμους για να εξετάσει επί τόπου τα προβλήματα που του παρουσίασαν οι Δήμαρχοι.

Παράλληλα σε δηλώσεις του ο κ. Οικονομάκος τόνισε τα εξής:

«Το βήμα προόδου είναι συγκεκριμένο και αποτυπώνεται από την κοινή μας ανακοίνωση. Είμαστε από κοντά και ευελπιστούμε ότι όλη η διαδικασία θα προχωρήσει με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών μας».