ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Περιβάλλοντος: 2η Περιβαλλοντική εβδομάδα

Με σύνθημα «Ελάτε να ανακυκλώσουμε» το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Περιβάλλοντος σε συνεργασία με τον Δήμο Ωρωπού από τις 3 έως και τις 9 Ιουνίου σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην 2η Περιβαλλοντική Εβδομάδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πλήθος δραστηριοτήτων που καλύπτουν όλες τις περιοχές του Δήμου Ωρωπού. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και φέτος στην ενημέρωση για την χρήση των μπλε κάδων και την κομποστοποίηση, στην ευαισθητοποίηση όλων για τον καθαρισμό των παραλιών και των κοινόχρηστων χώρων, στην εκπαίδευση μικρών και μεγάλων για την προστασία του περιβάλλοντος -μέσω του Οικολογικού Πάρκου αλλά και διαδραστικών παιχνιδιών που θα λάβουν χώρα-, καθώς και στην καθιερωμένη ποδηλατόβολτα που γίνεται συνώνυμο της αρμονίας και του φυσικού πλούτου που διαθέτει ο τόπος μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περιβαλλοντικές εκδηλώσεις γίνονται με την συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής, της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, των ΜΚΟ «Υδροναύτες», «Μεσόγειος SOS», «ΚΕΑΝ», «ΑΝΤΙΡΟΠΟΝ» και του Συλλόγου Προστασίας & Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ».

Κεντρικό Μενού

kep_ygeiasbanner_2021

coronoios

covid_24_09

banner_kdvm

logo_greece_2021

logo_eddyppy

farmakeio

adespota_2020

ban-2013-Asthenoforo

Diaugeia

apostille

logo_data_gov

ban_isotita

Καιρός Ωρωπού
Καιρός Μαλακάσας