28-01-2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας.

Αγαπητοί συνδημότες μου,

Θεωρώ υποχρέωσή μου να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας ενημερώσω σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων, η οποία γίνεται σήμερα με μεγάλα και πολλά προς το παρόν, προβλήματα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του προσωπικού καθαριότητας.

Όπως γνωρίζετε, ο Δήμος μας δεν ανανέωσε την σύμβαση με τον ιδιώτη εργολάβο την οποία είχε συνάψει μαζί του η απελθούσα Δημοτική Αρχή και η οποία αποδείχθηκε καταστροφική, τόσο για την οικονομία του Δήμου, όσο και για την ίδια την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων, ότι στην πορεία των δύο χρόνων της σύμβασης αυτής, όχι μόνο ο Δήμος μας δεν κέρδισε δύο εκατομμύρια, όπως υποσχόταν η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, αλλά αντιθέτως, το κόστος της αποκομιδής αυξήθηκε αναιτίως υπέρογκα και ταυτόχρονα η εγκατάλειψη του δημοτικού στόλου των απορριμματοφόρων, επέφερε σε αυτά βλάβες που τελικά τα ακινητοποίησαν.

Από την πρώτη ημέρα που παραλάβαμε εμείς το Δήμο, κάνουμε τεράστιες προσπάθειες προς δύο κατευθύνσεις, με δεδομένο πάντα ότι παραλάβαμε το Δήμο σε κατάσταση χρεωκοπίας.

Προσπαθούμε να επανασυστήσουμε την Υπηρεσία Καθαριότητας και φυσικά να επαναφέρουμε το δημοτικό στόλο σε ικανή, να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας, λειτουργία.

Αγαπητοί συνδημότες μου,

Ως υπεύθυνος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και με την καθοριστική συνδρομή του Δημάρχου μας Γιώργου Γιασημάκη, θέλω να γνωρίζετε ότι κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούμε το Δήμο μας καθαρό. Όσο μπορούμε και όσο μας επιτρέπουν τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας. Γι' αυτό και όποιο σημείο μένει προσωρινά ακαθάριστο, μας στεναχωρεί το ίδιο με εσάς που σας στεναχωρεί και μας το καταγγέλλετε.

Θέλω τέλος να σας διαβεβαιώσω, ότι με την πάροδο του χρόνου το μεγάλο αυτό πρόβλημα θα λυθεί οριστικά και μέχρι τότε ζητάμε, αφ' ενός την κατανόησή σας και αφ' ετέρου την βοήθειά σας, η οποία συνίσταται στο να ενημερώνετε την Υπηρεσία μας, για ό,τι σε σχέση με την καθαριότητα, αντικειμενικά ενοχλεί.

Σας ευχαριστώ

Ανδρέας Γαζβινιάν

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Μοιράσου το!

Κεντρικό Μενού

coronoios

banner_kdvm

logo_greece_2021

logo_eddyppy

farmakeio

entipofilozooi_9_2019

ban-2013-Asthenoforo

Diaugeia

apostille

logo_data_gov

ban_isotita

Καιρός Ωρωπού
Καιρός Μαλακάσας