21-09-2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Η αρμοδιότητα αναστολής της λειτουργίας των σχολικών μονάδων λόγω COVID 19, ανήκει στα Υπουργεία Παιδείας & Θρησκευμάτων και Υγείας.

Ο Δήμος Ωρωπού ενημερώνει τους δημότες του Ωρωπού για τα κάτωθι:

Η αρμοδιότητα για την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων κάθε τύπου και βαθμίδας, ανήκει αποκλειστικά στα Υπουργεία Παιδείας & Θρησκευμάτων και Υγείας, ύστερα από γνώμη της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας.

Αυτό είχε αναφέρει με το Α.Π. : 57759 κατεπείγον έγγραφό του στις 12-9-2020 προς τους Δημάρχους όλης της χώρας το υπουργείο Εσωτερικών και παράλληλα σημείωνε ότι τυχόν αποφάσεις αναστολής λειτουργίας λόγω κορωνοϊού σχολικών μονάδων από δημάρχους ή περιφερειάρχες δεν εφαρμόζονται.

Η Δημοτική Αρχή από την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και ενόψη της νέας σχολικής περιόδου, έκανε και κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες (απολυμάνσεις κ.λ.π.) και παίρνει τα μέτρα που απαιτούνται, για  αποτρέψει τη διάδοση του κορωνοϊού στην ιδιαίτερα ευαίσθητη εκπαιδευτική κοινότητα, όπως επίσης και σε κάθε δημοτική υπηρεσία.

Συνεχίζουμε λοιπόν να προστατεύουμε τόσο τους μαθητές μας, όσο και τους δημότες μας, με ό,τι μας ορίζουν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.

Για να δείτε το έγγραφο του Υπθργείου Εσωτερικών κντε κλικ εδώ

Μοιράσου το!

Κεντρικό Μενού

omada_diasosis

aprilios

ak._goneon_2020-2021_-_6i_synantisi_page

coronoios

covid_24_09

banner_kdvm

logo_greece_2021

logo_eddyppy

farmakeio

adespota_2020

ban-2013-Asthenoforo

Diaugeia

apostille

logo_data_gov

ban_isotita

Καιρός Ωρωπού
Καιρός Μαλακάσας