ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΩΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΣΗΜΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Θέλω να ενημερώσω τους συνδημότες μου, ότι κατόπιν συνεννόησης με την Εταιρεία-Ανάδοχο αποκομιδής των απορριμμάτων και αφού συζητήθηκαν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας και λαμβάνοντας υπόψη τις εορταστικές ημέρες που έρχονται, η αποκομιδή των απορριμμάτων συνεχίζεται από τον ανάδοχο μέχρι το τέλος αυτού του μήνα.

Από το νέο έτος, η αποκομιδή θα γίνεται από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, με την βοήθεια του δωρητή κυρίου Αθανασίου Μαρτίνου ο οποίος επισκευάζει τον εγκαταλειμμένο δημοτικό στόλο.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και δημόσια, το Δήμαρχο Τανάγρας Βασίλειο Περγάλια, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκλησή μας για βοήθεια σε αυτή τη δύσκολη περίοδό μας, δείχνοντας ότι από τη θέση που κατέχει, υπηρετεί πάντα και μόνο το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.

Τέλος, θέλω να διαψεύσω κάθε δημοσίευμα που έρχεται στο φως της δημοσιότητας και κάθε φημολογία, περί επιστροφής ή αλλαγής εργολάβου στην αποκομιδή απορριμμάτων, ως ανυπόστατη, απαράδεκτη και κακόβουλη, η οποία εξυπηρετεί την παραπλάνηση και εξ αυτής πολιτικά μικροσυμφέροντα τα οποία στρέφονται εναντίον της προόδου του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Ωρωπού

Γιώργος  Απ. Γιασημάκης

Μοιράσου το!

Κεντρικό Μενού

aprilios

prosklisi_3_katathlipsi

ak._goneon_2020-2021_-_6i_synantisi_page

coronoios

covid_24_09

banner_kdvm

logo_greece_2021

logo_eddyppy

farmakeio

adespota_2020

ban-2013-Asthenoforo

Diaugeia

apostille

logo_data_gov

ban_isotita

Καιρός Ωρωπού
Καιρός Μαλακάσας